CDA14 Comunicació i educació amb Pau Font: youtubersdocents.cat

  • Post author:
  • Post category:Podcast
Podcast: Download

Us apropo una conversa amb en Pau Font al voltant del seu nou projecte youtubersdocents.cat on aglutina més de 300 canals de transferència de coneixement en Català. En Pau fa una feina extraordinària aglutinant contingut d’aquest tipus, doncs ja ho va fer amb Apps en Català. Així que en Pau, i altruísticament, de tant en quant engega aquests projectes que li donen una bona empenta a la llengua catalana.

En Pau aposta per un futur a l’engròs per a la llengua catalana, menys local i més global. No hem de pensar en petit, hem de pensar en gran. Pot ser que la seva visió vingui del seu recorregut com a emprenedor, músic (amb més de 1.000 bolos a l’esquena) i educador. A la biografia d’en Pau hi trobaràs més detalls de la seva doble vocació comunicadora i educadora que l’han dut a aperèixer a diferents mitjans com El matí a Ràdio 4 o Generació Digital.

La vessant educadora el porta a ser docent de diferents institucions educatives, entre elles Jesuïtes. Ara educa al grau oficial de Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN) a Team Labs, un espai molt diferent amb una visió pràctica de l’aprenentatge que li dona la volta a qualsevol altra grau universitari.