CDA04 Automobilisme amb Belén García i Xavier Lloveras: passió i fortalesa mental i física

Podcast: Download

En aquests moments de confinament degut a la covid-19 m’agrada conèixer altres realitats, i sobretot aquelles que requereixen un esforç addicional per sobrepassar l’actual situació absolutament anormal.

Us apropo una conversa amb dos estudiants que convinen estudis i esport d’èlit, passió i perquè no dir-ho, una professió, com és l’automobilisme. Una és la Belén García Espinar, qui convina l’automobilisme amb atletisme i segon de Telemàtica. L’altre és Xavier Lloveras Brunet, qui convina l’automobilisme amb segon d’ADE.

Amb la Belén i en Xavier hem parlat sobre com gestionen la seva doble o inclús triple vida en el dia a dia, com s’han adaptat durant el confinament, com és per dins el món del motor en les seves categories, i com una fortalesa tant física com mental és necessària per a ser qui són i no defallir.