Sobre el podcast

El podcast “Connecta amb Dani Amo” neix de les inquietuds i interesos de Dani Amo sobre humanitat, tecnologia i privadesa. És un medi suportat pel grup de recerca GRETEL, en el marc de La Salle Campus Barcelona, Universitat Ramón Llull, on Amo hi coordina la línia de recerca Educational Data Mining.

El format de cada episodi és de durada llarga i de tipus conversa distesa amb persones destacades de diferents temàtiques. Emperò, i no de forma habitual, alguns episodis podran ser curts o d’altre format tipus reflexió, comentaris opinionats o retransmissió en diferit de conferències, xerrades o webinars. Aquests episodis de no conversa distesa els publicaré en una sèrie de nom Bonus Track.

Al llarg dels episodis es comenten aspectes tecnològics com blockchain, intel·ligència artificial, enginyeria, algorismes o inclús mineria d’asteroides. Nogensmenys, el podcast considera dues posicions fonamentals i transversals en cada episodi: una d’humanista (prohumanista potser) i l’altra en defensa de la privadesa de les persones humanes. És normal doncs que es comentin o es dediquin episodis sencers als contextes educació i confidencialitat de dades personals.

L’idioma preferent és el català. Emperò, els episodis poden adaptar-se al registre lingüístic del convidat.

El podcast es regeix per una de les màximes de Daniel Amo

Sí a la tecnologia, no a l’assimetria de poder.