CDA10 Tecnologia educativa amb Jaume Feliu i Mingo Ciudad: Google, una opció més?

Qualsevol tecnologia aplicada a educació és una opció més a tenir en compte per a fer pedagogia.

Daniel Amo
Podcast: Download

En aquest desè episodi parlo de tecnologia i educació, i ho faig junt amb en Jaume Feliu i Mingo Ciudad com a part de l’equip de coordinadors de GSuite Catalunya. En la conversa entrellacem tecnologia educativa del segle passat i del present, com poden ser Moodle, Joomla, maletins d’eines i reflexions com el tarannà tastaolletes o “professors pica pedra” característic dels que començàvem a incorporar tecnologia a les aules.

Jaume i Mingo formen part de GSuite Catalunya. Òbviament comentem quins són el orígens d’aquest grup de professors/es inquietes, però també, i encara que hi hagi tecnològiques pel mig, comentem com la pedagogia s’imposa (o s’hauria d’imposar) per sobre de l’elecció de la tecnologia a integrar dins d’institucions educatives.

Parlem també, entre altres aspectes, de com és ara la tecnologia educativa, de dispositius, de solucions, de tecnològiques, de llibertat tecnològica i, inclús, de com necessària és una persona especialista TIC o un equip que pugui gestionar la tecnologia educativa a una escola.