CDA21 Tecnologies de la llengua amb Jordi Mas: Softcatalà

  • Post author:
  • Post category:Podcast
Connecta amb Dani Amo
Connecta amb Dani Amo
CDA21 Tecnologies de la llengua amb Jordi Mas: Softcatalà
/

Us apropo una conversa amb en Jordi Mas, un membre de Softcatalà, on fa coses com desenvolupar el Catalanitzador de Sofcatalà i altres coses com organitzar jornades de traducció cada sis mesos.

Amb en Jordi comentem els inicis de Softcatalà, com s’ho han manegat des de finals dels anys 90, en quin estat es troben ara. Parlem de molta tecnologia, de col·laboracions, de persones, i fins i tot de tecnològiques com Google i Microsoft. Comentem aspectes concrets i molt techys de tecnologia de la parla, de la veu o de llengua que permet a Softcatalà corregir i traduir.

En definitiva en Jordi ens explica les interioritats de Softcatalà, els seu passat, present i futur, i quins són els esforços que estan duent a terme per donar força a la nostra llengua, el Català, tot passant per un discurs social i tecnològic des dels 90 fins a l’actualitat.