CDA22 Ludificació amb Christian Negre: aprendre jugant a l’aula

Connecta amb Dani Amo
Connecta amb Dani Amo
CDA22 Ludificació amb Christian Negre: aprendre jugant a l'aula
/

Torno en aquest espai sonor on hi parlo d’humanitat, privadesa i tecnologia, en un nou any 2021 i després d’un 2020 farcit de converses amb persones molt interessants.

Sóc conscient que vaig acabar de publicar episodis molt aviat al 2020 i que enguany arrenco un pèl tard, però a vegades el volum d’accions que haig de fer fora d’aquest podcast, sobretot en recerca, m’ha portat a publicar amb una mica de retard.

Si m’ho permeteu arrenco amb força, i ho faig amb una conversa sobre ludificació o gamificació junt amb Christian Negre. Christian és un referent en qüestions d’educació ludificacda i he tingut la sort de veure’l en acció en una tarda on tots dos impartíem tallers.

És fascinant veure’l com la seva passió porta als participants a un estat d’eufòria i a la vegada d’aprenentatge. Amb en Christian doncs parlem de ludificació, què és, què no és i també del seu darrer llibre amb en Salvador Carrión “Desafío en el aula: Manual práctico para llevar los juegos de escape educativos a clase“. Sense més dilació, es deixo amb una conversa educativa i, potser, lúdica.