CDA25 Hàbits saludables amb Astrid Barqué: dieta, esport, salut i felicitat

Connecta amb Dani Amo
Connecta amb Dani Amo
CDA25 Hàbits saludables amb Astrid Barqué: dieta, esport, salut i felicitat
/

En aquest vint-i-cinquè episodi converso amb l’Astrid Barqué sobre esport, nutrició, dieta saludable, emprenedoria, i entre altres moltes coses, com cuidant-nos per dins fa que estiguem bé per fora. En definitiva, els hàbits saludables ens fa més fàcil ser persones felices.

L’Astrid és una font de coneixement, un no parar professional i un esperit d’essència emprenedora. És Diplomada en Educació Física, Llicenciada en ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i postgraduada en Educació Familiar i Tècnica Superior en Dietètica. Exerceix de professora a la UdV, UOC i UIC des del 2002, és Directora de la Fundació Ametller (d’Ametller Origen) i fundadora del projecte propi Vitampleni on empren projectes com l’Sport & Cook, del que en publica un llibre i en parlem durant l’episodi. A més a més, actualment, i sumant a totes les coses que fa, és Project Manager de l’Escola de Lleure i Campus esportiu de la Fundació Camp Joliu (centre adscrit a la UIC). Si això sembla poc, sumem-li que és mare de 3 fills, que es diu ben ràpid.

Amb l’Astrid comencem amb la idea d’aprofundir en les diferents dietes i l’impacte en la societat, de manera que abracem modes, tòpics i comentem tant aspectes positius com negatius. En parlem de tot plegat en una conversa on al final abracem de tot, des de dietes veganes, flexiterianes o cetogèniques fins a comentar sobre diferents aspectes del que és una dieta saludable, del seu impacte en el dia a dia i sobretot en l’esport. I és que l’Astrid és un pou de coneixement que no podia deixar d’exprimir. Descobrim què és una dieta saludable, que en l’equilibri està la salut i que la rutina alimentària és còmode però no natural.També comentem la vessant emprenedora de l’Astrid, els projectes que ha iniciat, els llibres que ha escrit, com són Sport & Cook i “Habilidades para la vida. Familia y escuela“, i com ho compagina tot plegat amb una família nombrosa de 3 fills.

A més, l’Astrid està treballant en nous projectes que de ben segur farem ressò a Connecta amb Dani Amo. Us deixo amb la conversa gairebé estructurada com una narrativa, amb un inici, un nus i un desenllaç on l’Astrid acaba fent pedagogia d’hàbits saludables, que tanta falta ens fa.