CDA39 – Drets Digitals dels Menors: escoles i privacitat

Connecta amb Dani Amo
Connecta amb Dani Amo
CDA39 - Drets Digitals dels Menors: escoles i privacitat
/

En aquest episodi tractem els drets digitals dels menors, i en profunditat l’ús i abús de la imatge dels menors en les xarxes socials, amb Mireia Torres, portaveu de la plataforma Drets Digitals Menors. Drets Digitals Menors és una plataforma de famílies que volen conscienciar el sector educatiu sobre la necessitat de preservar la privadesa dels nens i les nenes. Ofereixen suport a les famílies que volen protegir la privacitat dels seus fills i filles. També fan divulgació i accions de conscienciació a través dels seus canals de comunicació, xerrades o formacions a centres educatius i families.

En la conversa comentem el projecte europeu obert a qualsevol escola per a rebre informació i formació sobre com protegir les dades dels alumnes en etapes educatives de primària i secundària. Si vols participar en el projecte, o rebre més informació de com et pot ajudar a agilitzar processos acadèmics per a protegir la privacitat dels alumnes, posa’t en contacte amb Daniel Amo a daniel.amo@salle.url.edu.

amb el suport de Wesley Lucas Mas