CDA38 Miquel Àngel Prats – ChatGPT: amenaça o aliança?

  • Post author:
  • Post category:Podcast
Connecta amb Dani Amo
Connecta amb Dani Amo
CDA38 Miquel Àngel Prats - ChatGPT: amenaça o aliança?
/

En aquest episodi he volgut abraçar dues temàtiques que unides ara mateix generen molta controvèrsia: Intel·ligència Artificial i Educació. Les abraço junt amb Miquel Àngel Prats, amb qui he compartit l’episodi 7 sobre educació i COVID-19.

En concret, comentem l’eina ChatGPT. Valorem les seves possibilitats i la controvèrsia que ha generat en aquests últims mesos a educació. Fem un anàlisi del que significa per a aquest context de docents i estudiants, de com el canviarà i de quina manera li podem treure profit si la mirem com a una aliaada i no com a una amenaça.

amb el suport de Wesley Lucas Mas